Kick-Off Bijeenkomst - 6 december 2016


Nieuwe innovatiemethode beschikbaar voor het MKB

Heeft u als ondernemer te maken met complexe technologische vraagstukken? En staat u ervoor open om eens op een totaal andere manier naar uw producten of diensten te kijken? Dan kunt u nu gebruik maken van innovatieve ideeën uit de natuur. Die heeft al veel innovatieve oplossingsmethoden ontwikkeld voor technologische problemen – oplossingen die voor uw product of proces bruikbaar zijn. Dit organiseren wij in een regio die juist sterk gericht is op High Tech Systems, Biobased, duurzame innovatie en innovatief ondernemerschap.

Op 6 december 2016 willen we samen met u hierover in gesprek tijdens de kick off bijeenkomst van het grensoverschrijdende project Bionica in het MKB. Graag willen wij u dan vanaf 12.45 uur uitnodigen bij WILDLANDS Adventure ZOO in Emmen. Dé plek om geïnspireerd te raken door de natuur.

Heeft u interesse, meld u zich aan via onze website: www.bionicamkb.eu, waar u meer informatie vindt over deze bijeenkomst. Graag tot ziens op dinsdag 6 december!

Namens alle betrokken partijen,

Saskia van Gend
Projectleider Bionica in het MKB
saskiavangend@tcnn.nl
T +31 50 5752826

Parkeren
U kunt parkeren op P-Zuid, P1. Het navigatieadres voor parkeerterrein P-Zuid van Q-park is Ermerweg 28, 7812 BG Emmen.

Aanmelden
U kunt zich tot en met 25 november a.s. aanmelden via www.bionicamkb.eu. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per email. Er is plaats voor maximaal 150 deelnemers.

Meer informatie
Houd de website www.bionicamkb.eu in de gaten voor wijzigingen in het programma. Voor vragen kunt u contact opnemen met Saskia van Gend, projectleider Bionica in het MKB, 050-5752826, saskiavangend@tcnn.nl
 

 

 

 

 Terug naar overzicht

17 oktober 2016