Bionica in het MKB Eindbijeenkomst - Uitnodiging - 26 maart 2020


Op donderdag 26 maart 2020 van 13.00 tot 17.00 uur vindt de Bionica in het MKB eindbijeenkomst plaats bij Intis GmbH te Lathen (vlak over de grens bij Emmen).

 

Na vier jaar sluiten wij het succesvolle INTERREG project Bionica in het MKB feestelijk af. Graag nodigen wij u uit voor de eindbijeenkomst op 26 maart van 12.30 tot 16.30 uur bij INTIS GmbH, Hermann-Kemper-Straße 23 in Lathen (Duitsland). 

Het Bionica in het MKB project heeft in de afgelopen vier jaren mooie innovaties opgeleverd, allemaal geïnspireerd op de natuur. Tijdens de eindbijeenkomst presenteren ondernemers de ontwikkelde demonstrators en prototypes gebaseerd op de Bionica innovatie methode. Volop mooie innovaties om kennis mee te maken tijdens de Bionica in het MKB eindbijeenkomst.

U bent van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje de ontwikkelde innovaties te bekijken bij de Bionica in het MKB eindbijeenkomst. 

Aanmelden is mogelijk tot 24 maart 2020. Let op! De bijeenkomst biedt ruimte aan maximaal 80 deelnemers. Wacht dus niet te lang met aanmelden.

 

Met vriendelijke groet,

Namens de projectpartners van Bionica in het MKB

 

 

 Terug naar overzicht

28 november 2019